Buse

Vi har lekt och busat hela morgonen. Nu sover lillen, inte konstigt efter hans gympapass :)



Helgen

Gokväll folket!

Är helt slut i huet, varit igång hela helgen känns det som. Vad har vi gjort, hmmm, kan knappt tänka haha.
Jo, i lördags var vi ute på en shoppingtur, jag, mamma och Noel. Sen åt vi middag där på kvällen, flygande Jacob mums!:) Idag har vi lånat Isabella på en långpromenad i skogen, sen har vi fixat och donat här hemma, bl.a. varit ute på flowerteam och handlat lite snyggt till hemmet.
Både lördag och söndag har Noel bestämt sig för att vakna runt halv 7 så då har jag ställt mig och lagat plättar till frukost. Kesoplättar, godare och nyttigare! 

Så, det var min helg. Intressant va?

Nu ska jag spika fast röven i soffan och inte röra mig förren läggdags (typ om en timme då haha)

En överlycklig korv i sitt gym:) lille glader!


Kaxig unge

Typ: Eh och vad vill du?!!

Hehe


Lördagsfrukost med la familia :)



Sådärja

Idag vände sig Lill korven från rygg till mage, han låg framför tv:n och snurrade över och där hittade jag honom på mage haha. Tvärtom, mage till rygg, fixade han för flera veckor sedan.

Fortsätter det såhär kommer han väl gå när han är 6 månader. Och det vill vi INTE! Haha, är inte redo för att jaga honom ännu;)

Nu ska vi sova! Har förresten träffat Karin idag! Äntligen :) Kul att hon fick träffa lille Noel. Och mig också för den delen hehe. London är för långt bort ibland! Men snart ses vi igen :)

Natti natti


Min glada lille bebis :)

Han har så lätt till skratt lillkorven :) Och det är jag glad över! Så fort nån sticker ner huvudet i vagnen så skrattar han med hela ansiktet. Världens finaste och mest äkta leende jag sett <3
Hoppas han fortsätter vara såhär lättflörtad och inte blyg för människor.



Uppe med tuppen!

Godmorgon!

Vi sitter just nu i bilen påväg hem. Har varit uppe sen halv 5 sinnes ju haha. Men får passa på att köra in några timmar innan korven vaknar.

Här kommer några bilder från vår minisemester:)







På landet

Gokväll! Vi lever:) Men har dock dåligt nät här ute i skogen så det blir inte så många inlägg och bilder förren på söndag när vi kommer hem. Men vi har det bra och lillkorven har fått träffa sin farmor, farbror, sina fastrar och kusiner. Och han är så glad för dom allihop :)

Nu ska denna trötta muschan sova! Efter idol börjar mina ögon att hänga hehe. Natti!

Bus med kusinen:)

Unnar mig

Det är ju ändå helg ;) Kan vara den godaste glassen jag någonsin ätit. Smakar som kallt jordnötsmör typ :)

Nu är det snart kalasdax för sötnosen Chloe :) trevlig söndag på er!

Jordbodalen

Idag har vi hängt i jordbodalen med Loella, nacho och cata. Grillat massa gott, bland annat en hel kylling :) Det skulle tydligen bli höst nästa vecka så vi har passat på att vara ute i solen hela dagen. Noel har varit en liten ängel, han älskar att vara ute i friska luften.

Nu kollar vi på film och lilleman sover sedan kl 19. Har lite ont i huvudet så det blir nog sängen snart.

Natti!



Back!

Tjena, vi lever :) har glömt bort att skriva på ett par dagar!

Idag är det superfint väder och vi började som vanligt dagen med en pw med Lisa och Bella. Fast idag tog vi en avstickare inom norra hamnen för en kaffe i solen, det var nice! Man får passa på att ta in den sista solen och värmen för snart blir det inte mycket av det. Andra hösten i Sverige nu, men det ska vi nog klara! Vi får ju iallafall ett avbrott med lite Barcelona-sol mitt i den mörka hösten ;) längtar!

Nu sover korven middag men han vaknar nog när som. Ikväll kommer la familia Montoya på tacos så ska fixa lite här hemma nu!

Hej så länge!

Grisen

Busar med grisen ;)

Solstråle

Snacka om att vakna på rätt sida! Undrar vem han ärvt det av, inte av mamma eller pappa iaf haha ;)

Söndag

Gokväll!

Helt slut i huvet är jag! Var ute med Lisa och Emma igår och tog en cider och är typ helt död och bakis idag?! På en cider och ett glas vin? Hmm... Jaja, men det var trevligt att komma ut lite:)

Idag har det varit strålande väder så jag och mina killar åkte till Råå och käka lunch på fiskrökeriet och sen en promenad i hamnen som vanligt. Mysigt! Nu skriker korven och vi ska försöka natta honom så vi kan se en film i lugn och ro :) känner på mig att det inte blir så lätt ikväll hehe.

Idag på Råå!

BVC

Godmorgon!

Igår var vi hos BVC plus en läkarundersökning. På tiden, 3,5 veckor sen sist. Så går det när man är utomlands :)
Iaf, allt var bra, han var en väldigt glad och charmig kille och allt såg bra ut. Var lite orolig att han inte äter ordentligt för han har bara gått upp 300 gram sen sist men det var helt i sin ordning sa dom. Så man får väl lita på det. 5700 väger korven nu. Och han har antagligen halsbränna och sura uppstötningar för att han äter för fort. Därför han har varit lite kinkig när han ska äta sa doktorn. Så jag måste försöka få han att äta långsammare, hur det nu ska gå? Haha, han kommer ju flippa :)

Ajja, nu ska vi snart ut på en morgonrunda med Lisa och Bella. Så himla skönt väder ju, och det ska hålla i sig hela helgen. Gött!

Korven sover skönt i sin pöl nu, han har haft gympa hela morgonen!

Sep. 04, 2013

Nu har vi ätit lunch både jag och lilleman, samtidigt fick det bli haha. Snart ska vi på första föräldrargruppsträffen, ska bli trevligt!

Noel har tränat i sitt gym och kollat in sin sängmobil idag. Han gillar det skarpt men så fort jag kommer och ska fota så slutar han garva och tittar allvarligt på mig istället. Hehe lille korven :)

Tisdag

Godmorgon! Uppe med tuppen! Noel vaknade av Mathias alarm haha naw, blev jätterädd lillplutten. Inte konstigt med den volymen, han väckte nog grannarna med! Men nu har lilleman iaf somnat om igen.


Idag ska vi på återbesök hos min barnmorska som jag hade under graviditeten. Kolla så allt står rätt till och så hehe. Hoppas det:)

Här kommer en bild på Noel när han mediterade i Grekland. Väldigt avslappnande och rofyllt tyckte han ;)

 

 

Grekinspiration

Halloj!

Nu är vi himma igen! Lagom till regnet, hehe. När jag tänker efter kunde vi gott stannat en vecka till :) har haft det så sjukt gött! Och Noel har nog gått och blivit grek, sen vi kom hem har han varit lite gnällig och orolig. Han saknar nog värmen!

Vi var hemma hos Isabella en snabbis och sa hej innan, som dom växer dom små liven:) man får njuta varje sekund för det går så fort!

Nu tvättar vi och jag ska vila, har sjukt ont i huvet:/ omställningen kanske?
Gjorde iaf en fin lunch, grekinspirerad:) vi har mått så bra av maten där nere med olivolja osv, så ska försöka fortsätta att äta så tänkte jag! Slängde ihop en köttfärsröra med grönsaker och grekiska kryddor och zucchini i ugnen med olivolja och fetaost! Smarrigt och nyttigt :)

RSS 2.0