Har det gött hos pappa

Pappa kan få lillkorven lugn, icke jag. Jag är bara en matmaskin :)

Idag har vi varit ute på pw igen, och det känns i min kropp kan ni tro! Inte speciellt vältränad längre hehe. Sen har jag tvättat och fixat och snart ska vi gå ner till mamma och pappa (mormor o morfar) och äta.

Trött efter lång morgon pw!

Skrikmaskinen

Idag har vi varit ute på pw igen och sen fikat hos Lisa. Noel har inte varit på sitt bästa humör, han skriker och skriker. Fick gå hem med honom. Gav honom nappen och nu ligger han och kuckelurar, hmm, hoppas han somnar nu. Han har i stort sett varit vaken sen kl 11 i förmiddags, han måste vara övertrött ju!

Träffade Sara hemma hos Lisa, kul att hon fick träffa lillen. Hoppas han är på bättre humör nästa gång ;)


Kvällspromenad

Kom nyss hem från en kvällpromenad med Loella, Catalina och Nacho. Vi skulle egentligen gå till kiosken och äta pannkakor och glass men den hade ju stängt och även den inne i pålsjöskog. Dåligt! Men det blev en trevlig långrunda i skogen istället och en tur inom hemmakväll och handla godis. Sjukt sötsugen nu när man ammar, helt otroligt! Drömmer om choklad typ.
Nu ska vi försöka få lille korven att somna, han är superpigg och bökar rundor i soffan :)

 

 

Pw och BVC

Hej igen!

Nu är vi hemma igen, lillen sover äntligen, har fått gå och vagga honom hur länge som helst här hemma och min rygg dödar mig! Han är förkyld stackaren, lite svårt att andas och snorig:(
Har varit på BVC, lilleman har gått upp 300 g sen sist så nu väger han 4600, tjockisen :) min vanliga BVC tant var på semester så hade en annan som jag inte gilla! Sån gammalmodig, typ, ska du verkligen flyga med en sån liten, det rekommenderas inte. Man bara: eh ok, vad kan hända då? Och det kunde hon inte svara på. Ajja, kommer ju inte ha henne så länge till.
Innan dess var vi på pw med Lisa och Isabella. Dom sov så gott i vagnarna dom små liven!

Nu ska jag försöka chilla framför tvn ett tag. Detta inlägg har typ tagit en timme att skriva för Noel har vaknat och skrikit så jag fick börja om från början med vaggning och ammning :) ojojoj!

Noel och Bella på pw:

Morning!

Glömde lägga in en bild på Noel. Såhär skönt har han det just nu. Det är gött att komma upp i vår säng på morgonen! Tar upp hela sängen den lille glidaren:)

Lite sen..

Hola!

Jag skulle egentligen börjat blogga för ca 2 månader sen, när jag var höggravid så man kunde följa Noels sista veckor i magen, och hans första veckor utanför magen:)
Men nu är jag ju segare än segast och lilleman blir snart en månad. Så ni får följa honom från och med nu istället! Och mig med för den delen :) ska lägga upp lite bilder från hans första veckor i livet lite senare idag. Lilleman har redan hunnit med massor, och träffat massa nya människor. Och snart åker han utomlands för första gången, inte dåligt,

Nu ska jag snart ut på en pw med Lisa och lilla Isabella. Ska bara vänta på att lillen vaknar så jag kan mata honom.

Hörs senare!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0