Mini Ove ;)

Lill korven är så lik sin far på denna bilden tycker jag! <3 Här busar han hos mormor!
Imorn åker vi hem. Det har varit härligt men längtar hem nu. Hem till vår lägenhet, höst, kyla, idol, tända ljus och allt annat som har med hösten att göra. Tycker det ska bli mysigt, nog första gången jag känner så hehe. Men att resa med lilleman har gått över all förväntan, han har varit världens goaste unge här nere :) så nu kommer vi garanterat att resa med honom igen, får passa på innan han fyller 2 för då är det gratis ;) familjen Sundberg ;)

Nä godnatt nu!

Mamma/mormor 50 år <3

Igår fyllde mamma 50 år! Det gamla mähät (internskämt från Grekland hehe). Det var över 40 grader på dagen så då vi höll oss inne med lilleman jag och mathias men på kvällen firade vi med god mat och drinkar på en restaurang nere vid havet :) mycket bra!



Neeeeeej!!!!!

Neeeeeej jag vill inte ha på mig finkläderna när vi ska ut och fira mormor!!! Buhuuuhuuu!!

Chill

Vi chillar lite innan vi ska ut och äta. Mathias med sin pad, jag läser en bok och gör ett snabbt blogginlägg och korven skrattar och kollar på tv. Japp, hans nya favoritsysselsättning här nere :)

Nu duschen!



Sällskapsgris :)

Lille sällskapsgrisen vill gärna stå, gå och vara med överallt och i centrum :)

Natti från Grekland

Nu somnar vi trötta småbarnsföräldrar snart in, kl 22.30, som alla andra dagar denna semestern. Man får anpassa sig efter lilleman, vill han upp och busa kl 5, ja då får man ta sig upp då helt enkelt!

De gamla sitter kvar ute på bargatan och dricker goa drinkar, kul för dom KUL verkligen! Hehe, nedå, vi har det jättebra ändå faktiskt och det går bra med Noel på resan. Och på ons när mamma fyller år blir det lite fest och då ska jag unna mig ett par drinkar. Har köpt ersättning till lillen, hoppas han tar den. Sempers färdigblandade. Pallar inte hålla på att pumpa och spara mjölk här och värma och hålla på. Denna är ju perfekt, färdiga portionsförpackningar som kan ätas rumstempererade(köpta i Sverige). Så vi får hoppas att han tycker det smakar lika gott som mamma kossas mjölk ;)

Nä ett par timmars sömn nu innan korven ska ha nattamat!

Vamos a la playa

Nu drar jag och min lilla partner till playan och äger ;)

Gullegris

Försöker igen

Såg att bilden jag la upp igår blev helt suddig. Försöker igen ;)

Vi hänger här om dagarna :)

Idol

Idag är det sjukt varmt så vi tog en paus från playan nu under eftermiddagen. Kollar idol med mina killar på hotellet :)

Godmorgon i värmen!

Såhär såg det ut imorse när jag kom ut från toaletten, Lill korven hade tagit min plats och det tyckte han var jättekul :)

Mysiga restauranger

Så mysiga restauranger här är. Och så många, måste finnas en per invånare i denna by typ hehe. Igår åt vi på en som låg på en innergård där det även fanns en lekplats, hade varit perfekt om Noel hade varit lite större :)
Och som vi äter, så god mat har dom ju, kommer rulla hem härifrån. Men men, vad gör det om 100 år? ;)

Vädret är varmt och soligt, lite blåsigt men det är nästan bara skönt. Får ligga på playan ca 3-4 timmar per dag (helt lagom, känner inget behov av att ligga och pressa från morgon till kväll längre) och då sover lillen fint i sin vagn i skuggan under ett parasol.

Nu har jag och Mathias precis ätit frukost och mamma och pappa är ute och går med lilleman. Lyx :)

Restaurangen igår (man ser inte så mkt men ändå hehe)

Strandraggaren

Strandraggaren i farten, redo för playan ;)

Vi har det bra!

(Inlägg från igår kväll, ville inte publiceras tydligen)

:) ville bara säga att vi har det gött. Men nu är vi trötta som tre grisar (jag har varit uppe sen 2 inatt, planet gick 6). Flygresan med lilleman gick över förväntan, han sov nästan hela tiden och den korta stund han var vaken bara skrattade han. Inte ett enda skrik helt otroligt!

Nu ska jag hoppa i bingen! Skriver mer imorn :) natti!

Grattis älskling!

Idag fyller en av mina två favoritkillar år! Det firade vi med tacomiddag vilket var smarrigt! Förra året firade vi nere på Pub Ro och förra igen på en mysig restaurang i Barcelona. Shit vad tiden går. Nu är vi liksom tre, haha helt sjukt! Livet har verkligen förändrats de senaste två åren och jag kan verkligen sakna Barcelona tiden. MEN ett nytt kapitel nu :)

Nu ska jag natta min lilla pigga bebis :)


Barcelona 2011 <3

Gomorron!

Godmorgon där ute i åskan!

Det blixtrar och dundrar utanför men korven är lika glad för det. Ligger här på soffan och sprattlar, pratar och skrattar. Han älskar att bara ligga fritt så han kan sparka med benen och armarna. Kanske dax att skrota sovpölen(babynest)? Inte så bekvämt att ligga i den längre.

Pappa Mathias är i Sthlm så vi har sovit själv inatt. Gick hur bra som helst. Mamma och pappa var här igår kväll och hälsade på och åt pizza :) sen när vi skulle sova så la jag han först i sängen hos mig, tänkte det skulle vara lite mysigt men icke, det ville han inte! Fick lägga honom i spjälsängen istället och då somna han på 2 röda.

Idag blir det babyträff med massa mammor och bebisar ;) tänk att vi alla har barn nu, kunde man inte tro för några år sen:)

Glad korv säger godmorgon!

Stark påg

En riktig stark liten kille som tränar sig :) han vill så gärna ta sig framåt och blir förbannad när det inte går :)

Godmorgon!

Godmorgon i stugan!

Inatt har Lill korven skippat första målet ytterligare en gång, alltså fick jag sova från kl 10 till 04 då han skulle äta :) skönt! Sen vakna han 7 och nu sover han igen.

Igår var vi på grillfest i Landskrona:) Noel har kommit in i en mysig period, han är så snäll och go, ligger bara och skrattar och tittar, skriker knappt ens när han blir hungrig. Så det gick hur bra som helst! Lille gubben, hoppas det håller i sig. För senaste veckan har han varit hur go som helst.

Idag blir det städ och tvätt här hemma. Måste göras det med :)

Ove och korven säger godmorgon ;)

Full fart

Godkväll!

Idag har det varit full fart! Först pw med Lisa och Bella, sen fika hemma hos Lisa med Christel som fick träffa Noel för första gången :) och han visade sig från sin bästa och charmigaste sida:)
Sen mötte vi upp Mathias och gick hem och åt kylling, sen skulle han ner i stan och ta en öl så jag och korven träffade upp Loella och Cata en sväng :)

Nu försöker jag natta korven som inte är det lättaste. Världens piggaste bebis ? Bara ligger och tittar på mig hehe. Själv är jag sjukt trött och skulle kunna somna vilken sekund som helst!

Natti!

Lördag varje dag

En skön bieffekt jag har fått av amningen - sockerberoende!

Regn

Idag har det regnat hela dagen så vi har bara varit hemma och tagit det lungt. Loella och Cata kom förbi på eftermiddagen på en fika :)
Noel har som vanlig varit väldigt vaken, han sov en lång siesta mitt på dan (och jag med, så skönt) men förutom det har han i stort sätt varit vaken förutom korta perioder. Nu försöker vi få han att komma till ro och somna för natten, lättare sagt än gjort hehe.

Han har sån snygg sovstil ibland haha

Trötter

Såhär gott sover man när man har varit uppe och busat sen kl 6 ;)

Svettigt

Gud vilken värme! Känns som man befinner sig i Barca! Härligt :)

Jag och korven var borta vid glasskiosken precis och tog en glass i skuggan. Sen tog vi en liten promenad och han somna gott i vagnen. Innan dess var vi på morgonrundan med Lisa och Bella och snart kommer dom och mamma på en go fika!

Nu ska jag ta en snabb dusch medan han sover! Har förresten löst mitt lunch problem, tar med mig korven ut i köket i babysittern, sätter på fläkten och där sitter han och tittar medan jag lagar min mat :)

Vilken natt!

Herregud vilken lyxnatt vi har haft! Korven somnade 20.30, vaknade en gång kl 04 för mat, somnade om och sover fortfarande?!!!

Synd att dom inte har rutiner när dom är såhär små för detta var skönt:)

Nu ska jag försöka väcka honom för mat sen ut på morgonrundan!

Lyx att bo nära havet

Från promenaden imorse med Lisa och Isabella :)



Smile

Försökte fånga hans smile på bild. Det var lättare sagt en gjort hehe. Men det är en glad bebis som tycker att mamma är jätterolig när han är på det humöret ;)

Snoris

God förmiddag!

Jag och korven har redan hunnit med massa! Gått en 1,5 timmars pw, ätit (han 2 ggr, jag 1 gång), varit på apoteket m.m.

Han är ju fortfarande så snorig på nätterna, lille gubben. Fram till kl 4-5 går det bra, då sover han från 21-22, vaknar en gång för att äta och somnar igen. Men vid 4-5 tiden har han blivit så snorig under natten att han inte kommer till ro och kan inte andas genom näsan. Så då är det bara att gå upp med honom och vagga. Usch, vill bara att denna förkylningen ska gå över!

Nu ligger han och har det gott i sin sovpöl och jag ska försöka kolla lite tv och vila.

Hörs sen!

En till promenad

Jag och Mathias och Noel tog en kvällsrunda nyss, samma som jag och Loella tog imorse :) Stannade och tog en glass även nu, fast nu provade jag mjukglass, bara några skedar. Så jävla gott! Korven har ju haft magknip och gaser så jag har inte ätit mjölk nu på nästan 3 veckor. Och han har ju blivit bättre, fast man vet ju inte om det beror på mjölken eller nått annat.
Iaf, ska smyga in lite mjölkprodukter i min kost nu, och får se hur han reagerar. Det jag saknar är ost och glass, så det ska jag försöka med.

Nu är det snart solsidan :)

Ove och Lill Ove på promenix ;)

Siesta

Nyss vaknat upp från en siesta och herregud vad skönt! Minns inte sist jag fick sova en siesta!

Innan dess var vi ute på promenad med Loella och Catalina. Gick ner till havet och tog oss en glass:) fortfarande varmt och skönt ute.

Nu vill lilleman ha mat! Hörs sen!

Råå

Go eftermiddag!

Idag har vi varit ute på Råå och käkat lunch på Lasses fiskrökeri med la familia Montoya. så gott så gott, sjukt bra lax där! Sen gick vi i hamnen och kollade på båtar och planerade en segling över Atlanten ;)

Korven frös om fötterna så han fick låna Catalinas rosa strumpor. En liten tösapåg :)

Morgonpigg

Godmorgon!

Solen skiner och typ 26 grader kl 7 på morgonen. Helt sjukt! Vilken sommar vi har :)

Nya morgonrutiner här hemma nu, korven vaknar vid 5 och vill icke somna om. Så det är bara att gå upp och se glad ut. Fast både han och jag har sovit sen 21 igår kväll, så det gör inte så mycket. Nu tror jag att han deckar igen så ska försöka sova ett par timmar till. Det är ju ändå lördag, lite sovmorgon kan man ta :)

Igår kväll hittade jag dessa två ute på balkongen!

Pigg bebis

Korven har varit vaken sen 5 imorse, skitpigg och legat och snackat, grymtat och snorat. Stackars liten, fortfarande jättesnorig på nätterna:(
Nu har han efter många om och men somnat i vår säng iaf, helt utslagen.

Och my god vad varmt det är idag, rena medelhavsvärmen ju. Nu saknar jag Barcelona! Gör jag iofs varje dag! ska dit i höst med lilleman :) längtar!

Just nu:

1 månad

Idag blir lillkorven 1 månad. Gud vad tiden går! Här var han bara nån dag gammal:) en liten rynkig gubbe såg han ut som när han föddes :)

Igår kväll

Igår kväll var vi och åt middag hemma hos Noels mormor och morfar. Han är alltid en liten ängel när vi är där, tror han älskar all uppmärksamhet han får!

RSS 2.0